31. oktobra kraj sezone iznajmljivanja bicikala „NS bike“


Iz JKP „Parking servis“ obaveštavaju Novosađane da se šesta sezona iznajmljivanja gradskih bicikala „NS bike“ završava u ponedeljak, 31. oktobra.

Kako javljaju iz ovog javnog preduzeća, od ukupno 4.600 korisnika, u ovoj godini se registrovalo oko 600 novih korisnika, dok je ostvareno preko 21.000 iznajmljivanja.

– Trudimo se da ovu uslugu olakšamo i učinimo pristupačnom što većem broju korisnika, pa smo tako ove godine, proširili biciklističku mrežu i unapredili sistem izgradnjom još jedne, dvanaeste, automatizovane stanice za iznajmljivanje bicikala, na Detelinari – kaže se u saopštenju.

U znak zahvalnosti Novosađanima na dosadašnjoj saradnji i savesnosti prilikom korišćenja bicikala, „NS Bike“ poklanja svojim korisnicima besplatan vikend za iznajmljivanje bicikala. Naime, svi registrovani korisnici će moći, u subotu i nedelju, odnosno 29. i 30. oktobra da koriste bicikle besplatno.

Kako bi „Parking servis“ bio u prilici da zaključi sezonu, mole se korisnici da iznajmljene bicikle blagovremeno vrate do 31. oktobra, do 19 časova, na nekoj od sledećih lokacija:

Štrand
Spens
Železnička stanica
Srpsko narodno pozorište
Kampus Novosadskog univerziteta
Detelinara (kod ABC centra)
Detelinara (ugao ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića)
Novo naselje (Bulevar Jovana Dučića, kod „Rodića“)
Liman 3 (Dom zdravlja)
Petrovaradin (Preradovićeva ulica, kod pošte)
Liman 3 (NIS)
Beogradski kej