Poslednje provere pred prijemni na PMF

Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu organizuje besplatne pripreme za polaganje fakultetskog prijemnog ispita iz matematike putem Interneta. Svi kandidati koji žele učestvuju na ovim pripremama treba da pošalju prijavu na online.pripreme@dmi.uns ac.rs i otvore sopstveni nalog na Skajpu, ukoliko ga ranije već nisu otvorili. Registrovani kandidati će potom predavačima moći da pošalju zadatke koje žele da provežbaju, a predavači sa fakulteta će onda te zadatke raditi u dogovoreno vreme i komentarisati pomoću Skajpa.

Ova jedinstvena metoda pruža mogućnost budućim brucošima da se potpuno besplatno pripreme za polaganje prijemnog ispita uz pomoć profesora i asistenata sa Prirodno-matematičkog fakulteta, a da pri tom ne idu od kuće.

Onlajn pripreme za polaganje prijemnog ispita iz matematike počinju 19. juna i trajaće sve do samih prijemnih ispita na Univerzitetu u Novom Sadu.Takođe, u ponedeljak 25. Juna se od 9 do 13 sati organizuje završni čas BESPLATNIH PRIPREMA u učionici, kao poslednja provera znanja pred prijemni ispit. Dovoljno je samo doći na Departman za matematiku i informatiku u predviđenom terminu.