U toku radovi na na objektu Toplane „Jug“ i na vrelovodu u ulici Bate Brkića

U četvrtak, 1. oktobra 2015. godine, od 7 sati, zbog radova na cirkulacionom postrojenju na objektu Toplane „Jug“, doći će do prekida u isporuci toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za konzumno područje Toplane „Jug“.

Normalizacija u isporuci toplotne energije za pripremu tople potrošne vode očekuje se istog dana, 1. oktobra 2015. godine, u večernjim časovima.

Zbog radova u okviru rekonstrukcije magistralnog vrelovoda u Ulici Bate Brkića, određuje se privremena izmena režima saobraćaja na raskrsnici Bulevara Jovana Dučića i Ulice Bate Brkića, od četvrtka, 1. oktobra 2015. godine.
Prema rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve zbog presecanja kolovoza na Bulevaru Jovana Dučića biće zabranjen sabraćaj na Bulevaru Jovana Dučića na pomenutoj raskrsnici, osim desnog skretanja iz pravca Bulevara kneza Miloša. U Ulici Bate Brkića na pomenutoj raskrsnici iz pravca Ulice Partizanskih baza dozvoljeno je kretanje pravo i desno, a iz pravca Bulevara vojvode Stepe dozvoljeno je kretanje pravo i levo.

Privremena izmena režima saobraćaja važi do 3. oktobra 2015. godine.