Vojvodinin rukometni kamp za najvišu ocenu


Rukometni klub Vojvodina organizovao je tradicionalni kamp, ove godine pod imenom Kamp šampiona (ranije Kamp Bogdan Rodić), u Krupnju.
Učestvovalo je 72 polaznika, uz sedam trenera i osoblja zaduženih za zdravlje i edukaciju dece tokom sedmodnevnog boravka u hotelu Grand. Među polaznicima je bilo rukometaša i rukometašica iz čak pet šampionskih ekipa (po dve Vojvodinine i Lovćena i jedna Temerina), što ovaj kamp svakako čini posebnim. Polaznici, treneri i gosti ocenili su ga najviom ocenom.

„Meni je ove godine pripala čast da budem glavni trener u kampu. To sleduje po službenoj dužnosti s obizrom na to da šef struke u Vojvodini, osim obaveza tokom takmičarske sezone, mora da na delu vidi sve buduće igrače iz sopstvenog pogona i da boravi tokom kampa sa svim saradnicima koji rade sa najmlađima. Ove godine gosti su nam bili sa Cetinja. Bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa uvaženim trenerom Zoranom Abramovićem. Razmenili smo iskustva i mogu reći da i Lovćen ne treba da brine za budućnost“, rekao je trener seniorske ekipe Vojvodine Boris Rojević
I ove godine najviše devojčica bilo je iz Temerina.

„Temerin je nenesumnjivo rasadnik talenata i kao takav pretpostavljam jedna od najvažnijih baza našeg ženskog rukometa. Nismo slučajno za saradnika odabrali Jovana Risovića. Svaka čast njemu i njegovim saradnicima na tome što rade“, kazao je Rojević.

U Krupnju su bile i devojčice iz Novog Sada i Kaća. Najviše dečaka je bilo iz Novog Sada i iz Crne Gore, a bilo ih je i iz Bačkog Jarka, Loznice, Žablja i Crvenke.
Izvor: Dnevnik.rs