Najbrža isplata

Koja kladionica najbrže isplaćuje novac?

Vreme je novac kako kaže izreka. Svaki minut je u današnje vreme bitan a posebno je tako kada čekate da Vam pare legnu na račun. Mnogo bitan faktor kod odabira kladionica jeste njihova funkcionalnost u sferi transakcija, tj. brzina kojom reaguju kod istih.

Nije čudno da se susretnete sa situacijom u kojoj je kladionica vrlo ekspeditivna kada skida novac sa Vašeg računa i prebaca na njen, a da sa druge strane kada ona sama treba da isplati dobitak, malo to sporije radi.

U nekim slučajevima to i nije toliko opasno niti problematično, ali ipak kada su u pitanju veće svote novca, to nije zanemarljivo. Postoje razlike u isplatama kod stranih i domaćih kladionica, i moramo da kažemo da su kada je u pitanju isplata keša, naše najveće kladionice sasvim solidne.

Ipak da krenemo od stranih brendova. Moramo da napomenemo da su sve navedene online kladionice, i da one operišu na tržištu više zemalja te je kod istih malo komplikovanija dostava novca, tj. sve one šalju čekove kada je u pitanju gotovina. Pojedine imaju i opciju bankarskog prenosa, pojedine opet ne.

Sportsbetting.ag je bez premca kada je u pitanju dostava čeka na kućnu adresu. Vremenski period između Vašeg zahteva i primanja pošiljke je nekih sedam dana, i to je ubedljivo najbolje što ćete naći na tržištu. Kada su u pitanju kriptovalute, tu se isplata vrši za manje od 24 časa od nastanka potraživanja, i kada ih uporedimo sa drugim brendovima na tržištu moramo da priznamo da ima i boljih.

Bovada je sledeća. Kod nje je situacija obrnuta, i brže se finalizuju isplate u kriptovalutama nego kod ostalih, dok je čekanje na keš duže. Za stizanje čeka na kućnu adresu je potrebno između 10 i 15 dana, a kriptovalute su Vam na raspolaganju za 15 minuta. Kod njih ne postoje bankovni transferi zbog velikih provizija i dužine čekanja, pa su to jednostavno izbacili.

BetOnline je u okvirima normativa i potrebno im je sedam dana da se ček dostavi igraču, a manje od 24 časa da se Bitkoini prebace i elektronski novčanik. Bankovni transfer je 15 dana.

Kod nas u Srbiji su isplate maltene odrađene u dan ili dva ukoliko su neki enormni dobici. Na primer, ono što je nama poznato kada su online isplate je da neke kladionice zahtevaju da im se 24 časa unapred najave transakcije koje su veće od određene cifre. Kod MaxBeta je to na primer iznos od 40.000 dinara i više, ali kada najavite isti, često i pre nego što isteknu 24 sata, Vaš novac Vas čeka na isplatnom mestu.

Do sada nismo čuli da je nekada bilo problema kod bilo kojih od naših većih brendova kada su u pitanju obični tiketi i njihova isplata. Mozzart, MaxBet, Soccer, i ostale eminentne kladionice su uvek isplaćivale, pa čak i milionske sume, u roku od par sati.

Kod sitnijih imena je bilo slučajeva da se nekada isplata rastegne na par dana ali i to nije trajalo više od 96 sati. U odnosu na strane kladionice, ovde imamo situaciju da se isplate vrše u samom objektu i da Vam se novac ne šalje na kućnu adresu, što možda jeste hendikep, ali ipak, sa druge strane, imate u ponudi bankarske transakcije, koje su relativno brze i kod kojih se u najgorem mogućem slučaju čekaju klirinzi u toku dana za registrovanje isplate.